Pusa narúžovaná: Dr. Hauschka Lipstick 15 Violet Marble

To, čo vás na rúžoch od Dr. Hauschka (a vlastne akejkoľvek ich kozmetike) chytí hneď za srdce, je bylinková vôňa plná ruží. Nie tá umelá, ale tá, ktorá vám v mysli ukáže zdravú, prirodzene rastúcu záhradu doma alebo na chate.

Dr. Hauschka Lipstick Violet Marble Review Recenzia


Odtieň

Aj keď na prvý pohľad sa zdá, že rúž je ladený do hnedočervena, nedajte sa zmiasť. Svetlo pri fotení nedokázalo odtieň hodnoverne zachytiť. Ak si tento rúž nanesiete na pery, doprajete im voňavú a vyživujúci pokrývku s pigmentami fialovej a tmavoružovej farby. Určite to nie je jemný odtieň a odporúčam ho ženám, ktoré majú radšej vyŕaznejšie, tmavšie pery, ale nechcú biť do očí krikľavými perami. Asi ako každý iný kus dekoratívnej kozmetiky Dr. Hauschka, aj rúž v odtieni Violet Marble odkrýva na vašej tvári úplne prirodzené farby, aké by vytvorila sama príroda. Žiadne umelé zmesy.




Pocit na perách

Keďže ide o prírodnú (a luxusnú) kozmetiku. zloženie rúžu Dr. Hauschka Violet Marble nenúti vaše pery nehybne držať pózu, aby sa o seba nezalepili. Prírodné oleje sa jemne vstrebávajú a zanechávajú na perách príjemný pocit. Áno, budete vedieť, že máte rúž a bude to jemne vidieť aj na vašej šálke s čajom. Určite však za to stojí.



 Zloženie

Nasledujúci text uvádzam z e-shopu yinyang.cz (v prípade záujmu tam nájdete aj kompletné zloženie). 
"Díky pěstícím vlastnostem výtažků z růžových květů a mandlového a jojobového oleje poskytuje rtěnka sametový pocit na rtech. Bambucké máslo vyhlazuje, pěstí a chrání citlivou pokožku rtů, zatímco vybrané rostlinné vosky propůjčují intenzivní barevný lesk."
Ako je vidieť aj z mojich fotografií, vyobrazenie rúžu v e-shope nie je hodnoverné. Ide o tmavší, zemitejší a odvážnejší tón. Nič pre sladké a jemné mladé teenagerky, ale poriadny rúž pre sebavedomé ženy. :)







Cena

Nejde o lacnú záležitosť. Kozmetika Dr. Hauschka je prírodná kozmetika zastávajúca holistickú filozofiu a prácu s prirodzenými mechanizmami pokožky. Keďže prírodné zloženie a kvalita niečo stoja, tak váš rúž nebude nariedený silikónmi a inými umelinami. A bude vás stáť zhruba 15 - 20 eur. Ale ako som písala, nie je to pre mladé dospievajúce slečny, ktoré skúšajú neustále sa meniace a najlepšie neónovo svetielkujúce módne trendy. Je cena za rúž pre už dospelú a sebavedomú ženu, ktorá už vie, že za dobrý rúž sa trošku viac eur oplatí obetovať.


Ako ste na tom vy? Máte skúsenosti s rúžmi od Dr. Hauschka? A koľko stále najdrahší rúž, ktorý ste mali? Stál za to?



Komentáre