Ako na to: Jednoduchá manikúra s nežnými ružami



Objavila som ďalší úžasný a pritom ultra jednoduchý návod na nechtový dizaj od magazínu NailsMag. Nedalo mi nepodeliť sa oň aj na blogu. Tak teda... čo je to zač? :)

Jemná ružová manikúra pôsobí decentne, a preto je vhodná do práce aj do školy. Nasledujúcu ukážku zdobenia nechtov s ľahkosťou zvládne aj začiatočníka. Budete potrebovať svetlý lak na nechty, zdobiaci lak v bielej farbe, glitre a priehľadný „top coat“ lak na záver.




Postup:



Krok 1:
Nalakujte nechty lakom v bledom odtieni, napr. v svetloružovej farbe.
 
 
















Krok 2:
Zoberte si na pomoc malý štetček a približne do stredu nechta namaľujte trošku nedokonalý kruh. Použiť môžete akrylové farby alebo biely lak na nechty.







Krok 3:
Okolo namaľovaného nedokonalého kruhu nakreslite ďalšie krúžky. Krúžky kreslite trošku trasľavým pohybom, aby vyvolávali dojem lupeňov rozkvitnutej ruže.






Krok 4:
Rovnakým spôsobom domaľujte na nechty aj ďalšie ružové puky. Načrtnite aj ruže len z čiastočného pohľadu, tak ako vidíte na obrázku. Motív ruží na nechtoch bude pôsobiť prirodzenejšie.







Krok 5:
Do prostriedku každej namaľovanej ružičky naneste pre trošku šmrncovnejší efekt aj glitre a prelakujte celú manikúru priehľadným lakom.




Hotovo! 

Páči sa vám tento štýl alebo máte radšej výraznejšie zdobenie nechtov? Nechávate si robiť Nail Art u profesionálky alebo experimentujete samy? Podeľte sa do mnou o svoje dojmy v komentároch. 

Majte sa krásne a buďte krásne! :)


Komentáre